Horní Heršpice

Starší žakyně vstoupily do nového ligového ročníku na domácí půdě vítězně.

Lokomotiva Brno – Baník Ostrava 2:0 (1:0)
Branky: 29. minuta Novotná Julie, 61. minuta Kochová Ema

Setsava: Horníčková – Kalábová, Výtisková (k), Messany, Gataullina- Aujeská, Nechutová, Pešková, Dvořáková – Chladilová, Novotná

Sřidaly: Kochová, Mlčúchová, Hřebíčková I., Hřebíčková A., Slavíková

Zápas se hral po náročném týdnu, ve kterém většina hráček domacích i hostů nastoupila za své krajské výběry na Kouba cupu v Třebíči. Únava byla znát, ale snaha vyhrát tento zápas ji přebila a my měli možnost vidět pohledné akce na obou stranách. Více ze hry těžil náš tým, ale scházela nám koncovka. Skóre otevřela Juli po střele Peška, která po teči ve vápně zpomalila a směrovala na zadní tyč. Tam dobře dobíhala Julča a míč do brány doklepla. Soupeřky na tuto akci vzápětí reagovaly a nebezpečnou situaci výborně vyřešila Kája s brankařkou Míšou.
Ve druhém poločase jsme ještě více zklidnily hru a dostávaly se na dostřel. V 61.minutě upravila na konečný stav Ema střelou z hranice vápna, na kterou brankářka domácích nedosáhla.
Holky opět musím pochválit za snahu a dodržování taktických pokynů, za týmovost a samozřejmě za důležitou výhru. Do týmunse skvělými výkony zapojily naše nové posily Dáška a Eliška a věříme, že i nadále budou všechny holky přinášet všem radost z her i výher.